3 Temmuz 2015 Cuma

Wattpad Hakkında -Denek 202

Öncelikle yazıma Wattpad Nedir? sorusuna cevap vererek başlayacağım.

Wattpad, dünya genelinde kullanılan ücretsiz bir e-book uygulaması. İnternet aracılığıyla bilgisayarınızdan, tabletinizden veya telefonunuzdan bir mail adresi ve kullanıcı adıyla üye olarak binlerce ücretsiz hikaye okuyabilirsiniz. Okumuş olduğunuz hikayelere oy verip, yorumlar yapabilir ve kendi kütüphanenize istediğiniz hikayeyi ekleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra kendinizde hikayeler oluşturabilirsiniz. 22 farklı kategoriyle hikayenizi ayrıştırabilir, dilediğiniz tür de yazabilirsiniz.
Üstelik bunların hepsi ücretsiz! 
Eğer kitap kurduysanız, ya da bu zamana kadar bir köşeye yazdığınız yazılarınızı artık gün yüzüne çıkarmak istiyorsanız siz de hemen üye olun!

DENEK 202:

Wattpad ağında yazdığım ikinci hikaye olan Denek 202 bilim kurgu kategorisinde yer alıyor. Şuana kadar dört bölüm yazdığım hikayem, Addy Ruso adında bir tıp öğrencisinin ağzından anlatılıyor. Hayatını eğitimine adamış bu genç ilk kez aşık olur. İronik bir aşktır bu. Gizem, şüphe ve tutku dolu kısa bir aşk.
Her şey yolunda giderken Dünya'ya türü tespit edilememiş bir virüs yayılır. Virüsü araştırmak adına Denetleme Merkezleri olan Fows'lar açılır. Addy Ruso insanlara yardım etmek için hayatının aşkını bırakır ve Fows'a gider. Fows bambaşka bir yerdir. Buraya getirilen insanlar virüsün etkisi altında kalıp mutasyon geçirmişlerdir. Bu öyle bir virüstür ki; insanı insanlıktan çıkarıp yeni bir tür oluşumunu sağlar. Addy Ruso gibileri bu yeni türün kökünü mü kurutacaktır, yoksa iyileştirmeye mi çalışacaktır?
Peki ya hayatının aşkı?



Hepsi ve daha fazlasını https://www.wattpad.com/user/BerrinKlc linkine tıklayarak profilimden ulaşabilir ve Denek 202'yi okuyabilirsiniz. Yorumlar bir yazar için çok önemlidir, bu yüzden ilgilenen kitap kurtlarım ve keşfedilmemiş yazarlarımı bekliyorum. 
Ben de bir hikaye oluşturmak istiyorum ancak ne yapacağımı bilmiyorum diyorsanız iletişim adreslerimden bana ulaşabilirsiniz. Memnuniyetle yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz.
Bu ülkenin daha fazla okur-yazara ihtiyacı olduğunu unutmayın ve yaratıcı olmaktan çekinmeyin! Sevgilerimle...




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

google-site-verification: googlecb64ffbd2229785a.html